söndag 24 juni 2012

Två dagars mycket god midsommar!

Avslutade vi med en härlig middag. Både rökt och grillat, folieinbakat, kokt, hackat och skuret och allt vad det var. Mätta blev vi i alla fall och det kommer vi att bli i dag med, tack vare min dåliga beräkningsförmåga.

Men även om det var mycket smarrigt så utgjorde det dock bara en viktig detalj ... Tack gode Gud för att du kom på det där med familj, vänner och förmågan att ha roligt!

2 kommentarer:

  1. Anna, jag hittade din blogg via Ester. Nu har jag suttit i två timmar och läst den från början till slut. (Jag har ju sommarlov!)Det är en helt fantastiskt berättelse om ett år i ert liv, nästan, vad otroligt mycket ni har hunnit göra, jag är såå imponerad. Jag fattar inte hur du hinner allt.....blogga om det också....det är så härligt att se era fina barn och vad mysigt ni har! Jag kommer tillbaka och kollar hur det går med trädgården...
    Kram från Eva L.

    SvaraRadera
  2. Hej Eva!
    Vad roligt att du har läst och att du tycker om det! Jag blir så glad för respons, TACK!! :)
    Det är verkligen roligt att blogga har jag upptäckt, så jag tar mig tid när det är möjligt :)
    Ja, återkom gärna!! Nu väntar jag på lite regn till mitt trädgårdsland så det börjar växa ordentligt, det går trögt tycker jag ;) ... fast bara regn nattetid förstås :)
    Hoppas att du njuter av sommarlov.
    Kramar från Anna

    SvaraRadera