måndag 14 maj 2012

En äkta "vi tar vad vi har i kylen och titta vad bra det blev"- lasagne.

Mitt första nässelmjölsanvändningstips får bli en lasagne.

Till två formar använde jag:
2 paket färska pastaplattor
3 paket bacon
En liten brieosttårta.
5 dl creme fraiche
1,5 dl grädde
4 ägg
2 rågade matskedar nässelmjöl
1 "liten" matsked timjan

Ja, det var väl det jag hittade.

Jag stekte baconen knapriga och skar jag brieosten i skivor.

Övriga ingredienser blandade jag sedan ihop till en röra och varvade så allt samman mellan lasagneplattorna i gratängformarna. In i ugnen på 200 grader i 20 minuter, eller vad som står på lasagneplattorna.

Vi åt den med sallad, tomat och gurka.

Riktigt smarrigt, godkänt av familjen!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar