fredag 20 januari 2012

Det är morgon i Starred.

En helt vanlig morgon. Klockan är halv sju. Pappa har redan åkt till jobbet. Det är tjugo minuter kvar innan Jonathan ska gå till bussen. I dag hinner jag springa ut och hämta ved, jag passar på medan Nisse myser i storebrorsans knä, det gillar de båda två lika mycket. Det är annars svårt att göra sådant när jag är ensam med de små, men ibland är jag tvingad, för ved måste vi ju ha.

Nu är det ljust på morgonen om man jämför med hur det varit tidigare. Men Jonathan klär sig fortfarande med reflexväst innan han vandrar iväg genom detta magiska snölandskap. En liten ficklampa, en sådan med blått starkt ljus, hänger vi på tummen. Den dinglar när han går och ljuset reflekteras i snön så han syns tydligt. Det finns faktiskt en gatlykta nere vid Jonathans busshållplats, det är lyx här, men tyvärr fungerade den bara första månaden vi var här.

God morgon allihop!

2 kommentarer:

  1. Hej Anna. Du är som vanligt fantastisk att få fram underbara motiv. Vi i Ljustorp älskar din blogg. Hälsar till Er alla i Starred. Ha en trevlig helg önskar pappa.

    SvaraRadera
  2. Hej Pappa och tack! Kul att höra :)
    Ha en bra vecka.

    SvaraRadera